top of page
s_edited.jpg

Till Salu

Våra hästar som säljs är grundregisterade i Svenska Welshponny & Cobföreningen och har fullt berättigande att delta i samtliga ungponnyaktiveter och utställningar. De är regelbundet träckprovade, vaccinerade och regelbundet verkade. Avmaskade efter behov. Vi ställer höga krav på lynne utöver rasens exteriöra krav, och våra ponnyer är tänkta att hanteras av samtliga medlemmar i en barnfamilj, både gammal och ung.

Uttrycksfullt Stoföl med Guldstam!

SnowStar, 42235599 (br/C) Welshponny av cobtyp, sto med stor utstrålning, utmärkta gångarter och ett otroligt steg ärvt efter sin mor. Hon har en mycket fin stam, född Mars 2023.

Snowstar är efter välkända engelska hingsten Rhyd Ddu Fury (se bild) som vann Royal Welsh Show i England som tvååring, Reserve Youngstock Champion and Reserve Overall Champion på Glanusk Stallion Show i England och har en mängd fina föl efter sig. En bra investering för framtida framgångar inom avel, och med en stam och temperament som lämpar sig väll för tävling infom både dressyr och hoppning.

Mor Maesllwch Heaven Sent (se bild och film), är en avelsmärr med utmärkta gångarter, bra temperament och ett otroligt steg. Hon har fått en lång rad av välkända föl tidigare med utmärkelser både inom avel och olika tävlings discipliner.

SnowStar är en glad, nyfiken, välhanterad och mycket socialt föl. Väldigt okomplicerad i allhantering (inklusive transport) och är regelbundet avmaskad och verkad.

 

Hon är van att stå i stall och går i dagsläget med jämnåriga unghästar på bete på våran gård.

 

Färg och tecken: Brun, Bls, vtul, vthfrf, vtvbf

Hon förväntas bli 138 cm.

Länk BlåBasen

TDB
 

Welsh Ponny Med Extra Allt!

Welsh Cob-Typ, sto av enastående kvalitet. Vackert huvud och ögon, Abergavenny Selena syns i mängden, fux med 4 vita helsrumpor och vit bläs, mycket stolt hållning med bra rörelser med en naturlig lätthet och spänst, med extra plus sin kraftfulla trav. Hon har en stor framtid framför sig kommer att briljera i utställningsringen, framtida avelssto och skulle vara en stor tillgång för ett stuteri som vill satsa.

Selena är efter Supreme Champion, Abergavenny Oscar och mor Maesllwch Heaven Sent (se bild/film) en avelsmärr med utmärkta gångarter, bra temperament och ett otroligt steg. Hon har fått en lång rad av välkända föl tidigare med utmärkelser både inom avel och olika tävlings discipliner. Selena är född 2022 på det välkända stuteriet, Abergavenny Stud i England.


 

Regelbundet avmaskad, välskött och värd att tänka på.

Länk BlåBasen

TDB

Welsh cob sto av sportmodell, e: Royal Prince  of  Wales

Fantastiskt vackert 2.5 årssto som för sig mkt bra i alla gångarter. Sportig med stor kapacitet för sporten och mycket högt avelsvärde.

Fin härstamning, efter berömda hingsten Llanarth Prince of Wales som har lämnat många fina avkommer, briljerat i utställningsringen i England under många år och bland annat vunnit Royal Welsh Show. Mor; Llanarth Black Lace, en avelsmärr, med fantastiskt steg och bra temperament som har visat stora framsteg inom både hoppning och dressyr.

"Laura" är ett mkt trevligt ungsto som har hela livet framför sig. Hon är vaken och alert och väldigt givmild. Vill vara sin människa till lags. Van att åka transport, lastar sig själv och står snällt i transporten. Hon är påbörjat med inkörning och har dragit släpa och harv. Van vid löshoppning och longering med sadel och träns.  Laura är ca 146 cm i mkh. Så vill du ha en ungponny som du vill forma från början så passa på. Laura kommer passa lika bra till hoppning, dressyr, sportkörning och avel.

Grundvaccinerad, regelbundet avmaskad, och verkad. 

Vid intresse sker kontakt via telefon på 070-227-6106.

Länk BlåBasen

TDB

dfyr

dfyr

ved2

ved2

x

x

jj

jj

ff

ff

a

a

ff_edited

ff_edited

0015

0015

ved2

ved2

1

1

6

6

5

5

gladstone

gladstone

3_edited

3_edited

bottom of page